16 December 2014

Nak Cantik Dan Gebu Tanpa Make Up? Ini Masanya!

Assalamualaikum

Kulit Berseri Idaman Semua

December dah sampai setengah bulan baru terhegeh-hegeh nak buat entri tentang promosi bulan ni yang sangat menarik. Sebab apa? Sebab Zarith nak kelihatan cantik dan gebu sorang-sorang maka tak mau berkongsi dengan orang lain. (Apakah?)



Okay kesayangan semua, rasanya dah ramai yang sedia maklum tentang Bulan December, Bulan Kecantikan. 

Bulan December ni Promosi berganda-ganda. Buy 6 Free 1 selalunya hanya ada satu sets of vitamin je, namun bulan ni Shaklee bermurah hati nak bagi 2 produk


Apakah Promosi Buy 6 FREE 1 December 2014?


  1. Vitamin C
  2. Vitamin E

Bukan itu sahaja, siapa yang tak nak berkongsi dengan kawan-kawan atau sedara mara, nak beli untuk diri sendiri je, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan 5% off.


Tiba-tiba pada pertengahan bulan December Shaklee buat semua Distributornya terkejut dengan satu lagi promosi iaitu Buy 3 FREE 1 Collagen Powder. 


Dan kami mendapat perkhabaran bahawa Collagen Powder ini akan "lenyap" selama SETAHUN. Kejadian yang pernah berlaku kepada Vitamin C pada tahun lepas. Habis la semua distributor pon kering kontang waktu tu.

Okay harga yang anda lihat ni semua adalah harga pasaran. Nampak mahal? Jom jadi ahli. Seumur hidup tau. Harga? Tentulah potongan sehingga 35%!

Jom tengok Video yang menarik ni


Zarith dah simpan stok untuk diri sendiri. Anda pula bagaimana? Jadi apa tunggu lagi? Jom dapatkannya sekarang!! 

Kepada Yang Berminat Boleh Mencuba!!!
CONSULTATION PERCUMA DAN TERBAIK
Your Shaklee Independant Distributor: ID 914562
COD Area : Pasir Gudang dan Batu Pahat
SMS/Wassap : 0137510028

5 comments:

  1. murah... murah.... kena tunggu bonus hujung tahun hehehe
    Nak menang RM100, RM50 dan hadiah misteri... jom join G A di blog saya….
    http://enyyusnizar.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-eny-abdullah-komen-banyak.html

    ReplyDelete
  2. makasih telah berbagi..
    bisa dicoba caranya dengan begini bisa tampil cantik ..
    apalahi kalau memakain kaos kaki muslimah warna maka akan lebih cantik...
    salam sukses

    ReplyDelete

    Peringatan!

    Segala informasi dan testimoni mengenai produk makanan tambahan kesihatan di dalam blog ini tidak sama sekali bertujuan merawat, menyembuhkan dan mengesan segala jenis penyakit dan masalah kesihatan. Segala testimoni adalah dari pengalaman tersendiri dari individu-individu yang terlibat. Terima kasih.

    CountCount