6 November 2014

Kurus, Muka Glowing, Kolesterol LDL Rendah. Itu Kata Kuncinya

Assalamualaikum

Promosi Omega Guard Datang Lagi

Alhamdulillah vitamin kegemaran saya ada promosi lagi. Eh, ada banyak kan vitamin kegemaran ibu Zuyyin dan Zayra ni. HEHE. Yang mana vitamin membantu sepanjang perjalanan penyusuan saya, saya suka sangat! 

Malah tak boleh berpisah. Nak tahu kenapa? Saya akan terangkan lagi nanti..Yang penting 1 Set Omega Guard Shaklee ni memang wajib jadi simpanan untuk diri saya sendiri =)

Beli 6 Percuma 1 macam banyak kan? Tapi sebenarnya tidak! =p
Dan yang bestnya kalau taknak beli 6 ada juga Promosi BELI 2 dapat less -5%.. Tapi kalau jadi ahli Shaklee penjimatan sehingga -35% tau.. Ha ape lagi..Jom la hubungi Zarith 013-7510028 Sekarang =)


Nak tahu khasiat Omega Guard ataupun dikenali sebagai minyak ikan ni dengan lebih lagi? Jom baca sini


5 comments:

    Peringatan!

    Segala informasi dan testimoni mengenai produk makanan tambahan kesihatan di dalam blog ini tidak sama sekali bertujuan merawat, menyembuhkan dan mengesan segala jenis penyakit dan masalah kesihatan. Segala testimoni adalah dari pengalaman tersendiri dari individu-individu yang terlibat. Terima kasih.

    CountCount